“PSI U KREVETU” Portal Željke Markić pokrenuo novi trend, Hrvati masovno pustili pse u spavaće sobe

Pogledajte kako su vlasnici pasa odgovorili na tekst u kojem autorica puštaje psa u kuću povezuje s povećanjem stope abortusa i smanjenjem nataliteta

Na portalu Željke Markić jučer je objavljen tekst Anele Todorić u kojoj osuđuje vlasnike kućnih ljubimaca koji svoje pse puštaju da spavaju u krevetima.


– Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima. Jesu li ovo slike moderne obitelji? Jesu li ovo slike naše budućnosti? – napisala je Todorić, prisjećajući se sa sjetom vremena kad životinjama nije bio dozvoljen ulazak u kuću.

– Popularne floskule današnjice naučile su nas zaboravljati važno, da obitelj čine ljudi, ne životinje. – napisala je.

Kućni ljubimci krivi za pad nataliteta i porast abortusa?

Autorica je također uspjela povezati puštanje kućnih ljubimaca u kuće s povećanjem stope abortusa i smanjenjem nataliteta.

– Čovjekova tvrdnja da je životinja bolja od nekih ljudi, zapravo nam potvrđuje i jasno pokazuje koliko se suvremeni čovjek odmakao od Boga i čovjeka, te stvorio neku vlastitu duhovnost po kojoj životinja ima vrijednosti čovjeka.

Svjedok sam vremena u kojem se više ne čudi, što životinje spavaju s ljudima, voze se u autosjedalicama, nose ljudsku odjeću i odazivaju se na ljudska imena, a nerođenu djecu se ubija. Moram se pitati: Zašto sve rijeđe viđam očeve i majke s kolicima za djecu, a sve češće naljepnice na autima: Psi u autu? – piše Todorić na Narod.hr.Vlasnici kućnih ljubimaca odgovorili na najbolji mogući način

Ovaj tekst se vrlo brzo proširio društvenim mrežama, a čini se da je postigao kontraefekt. Vlasnici kućnih ljubimaca diljem Hrvatske, pa i oni kojima to inače nije praksa, pustili su kućne ljubimce u svoje krevete i njihove fotografije objavili na društvenim mrežama uz hashtag #psiukrevetu i #mojkrevetmojzivot.

https://twitter.com/mile_hund/status/952296497114238976https://twitter.com/FranJerkovic/status/952177460497584128

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0