Vaterpolisti splitskog Jadrana bili su nadomak plasmana u polufinale Len Eurokupa, no nijanse su na koncu prevagnule na stranu francuskog Marseilla koji je u uzvratnoj utakmici četvrtfinala kod kuće pobijedio 7:5 (prva utakmica u Splitu završila je pobjedom Marseillea 11:10).

Domaći su poveli 2:0, pa 3:1, 4:2… No Jadran je u trećoj četvrtini izjednačio golom Bušelića na 4:4, a kada je za vodstvo Splićana od 5:4 zabio hrvatski reprezentativni centar Ivan Krapić, preokret je bio sasvim blizu. Jadran je u tim trenucima bio svega gol udaljen od polufinala.

Ipak, domaći centar Constantin-Bicari uspio je zabiti gol u 3. četvrtini za 5:5, potom u četvrtoj za 6:5. Novi preokret nije se dogodio, na kraju je za 7:5 za Marseille zabio hrvatski reprezentativac Ante Vukičević.

Marseille: Hovhannisyan, Hoepelman, Olivon (1), Constantin-Bicari (2), Marković, Vernoux, Kremers-Taylor, Đurđić, Marion-Vernoux, Kovačević (2), Vukičević (2), Grimaldi, Ščepanović

Jadran: Anić, Butić, Marinić-Kragić (1), Krapić(1), Bušelić (1), Miletić, Power, Marelja (1), Visković, Milardović (1), Vuković, Buzdovačić, Strujić

Četvrtine: 3:2, 1:1, 1:2, 2:0
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0