Pronađena oteta djevojčica iz Srbije, policija monstruma koji ju je oteo drži u okruženju

Pronađena je dvanaestogodišnja djevojčica koju je, kako se sumnja, oteo serijski silovatelj Ninoslav Jovanović


Dvanaestogodišnja djevojčica pronađena je u selu Svrljiški Mirkovac, prenosi Telegraf.


Ninoslav Jovanović, za kojeg se sumnja da ju je oteo, pokušava pobjeći u Bugarsku.

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je potvrdio kako se traga za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem, prenosi Blic.

Srpski ministar potvrdio je da je djevojčica pronađena u selu Svrljiški Mirkovac i da je predana Hitnoj pomoći.

Djevojčica je pronađena u selu iz kojeg je majka Ninoslava Jovanovića. Pronađena je u napuštenoj vikendici bez vidljivih ozljeda, prenosi Blic. Bit će prebačena u bolnicu u Nišu.

Ministar Stefanović je dodao da je u tijeku potraga za njezinim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.“Pretpostavlja se da je on na području Niškog okruga i intenzivno se traga za njim, očekujem da će pripadnici policije uspjeti doći do njega”, rekao je Stefanović.

Srpske Novosti doznaju da policija zna gdje se Jovanović točno nalazi i da ga drže u okruženju, nakon što im je uspio pobjeći prilikom pronalaska djevojčice. Telegraf pak piše kako je Jovanović naoružan nožem te da kod sebe nema vatreno oružje.

Djevojčica je oteta 20. prosinca u naselju Brzi Brod kod Niša kada je krenula u školu. Za otmicu je osumnjičen, Ninoslav Jovanović, monstrum poznat kao Malčanski berberin (brijač, šišač, op.a.), piše Dnevnik.hr.

Svoj zloglasni nadimak je dobio zbog toga što svoje žrtve ošiša prije silovanja.

Za djevojčicom je tragalo 800 policajaca.

Čula sam se sa njom. Moje jedino dijete, moje malo dijete. Traži zagrljaj. Gladna je. Skupila sam hrabrosti da ne plačem. Čekam da se mi se policija javi da mogu ići po nju“, izjavila je majka pronađene djevojčice za Novosti.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime