PROMJENE U HAJDUKU Stanić novi savjetnik, Kečepija sportski direktor

U Hajduku je održana izvanredna presica na kojoj je predstavljen novi savjetnik za sportsku politiku i sportski direktor

Mario Stanić novi je savjetnik predsjednika Uprave HNK Hajduk za sportsku politiku.  Završena je presica na kojoj su bili Marin Brbić, Mario Stanić i Ivan Kepčija koji je postao novi sportski direktor Hajduka, a doveo ga je Stanić, piše Index.


“Burić? Morate pričekati, moramo obaviti razgovore s njim. Prije nego što donosimo bilo kakve odluke. Neće biti ishitrene, treba ih donositi prema široj slici. Ova publika je zahtjevna i puno je čimbenika o mogućem otpustu trenera”, rekao je Stanić na početku pa dodao:

“Imamo jasnu viziju koja se poklapa s predsjednikom. Hajduk se nalazi na prekretnici, ili će nastaviti pratiti tržište ili se okrenuti sebi. Volio bih biti dio politike kluba koja ne prati politiku nego je stvara. Prije 30 godina debitirao sam ovdje kao igrač. Nije lako biti igrač Hajduka, tu su veliki pritisci i najveći gušt. Kratak je put od raja do pakla.”

Stanić je nastavio:


“Dinamo je bio etapa u mom životu i to je poglavlje završeno. Znam da se sve gleda kroz konotacije Dinama, ali bio sam i u Chelseaju, i Parmi, u Želji… Naša je ideja da se ne zamaramo Dinamom, nego nama samima. To je naša želja i vizija.

Sve je proces. Nisam došao do liga petice preko noći. Najvažnije je imati holistički pristup. Pokušat ćemo se bazirati na temeljima Hajduka koji su ranije doneseni. Nećemo ludovati na tržištu. Ako se nešto može dobiti kvalitetno, onda da, ali fokus je na nama i omladinskom pogonu.Predsjednik je taj koji odlučuje, mi smo dio tima Hajduka. Ne preuzimamo Hajduk, dolazimo se podrediti Hajduku. Bitno nam je ostaviti trag, a za to će trebati vremena, strpljenja i povjerenja. Ne želim obećavati nešto jer je puno toga obećano. Naša je garancija da ćemo dati maksimum. Nemam iskustva, ali nisam imao iskustva ni za Serie A, ali je netko vjerovao u mene. Ima tu kvalitetnih ljudi, možda nije bilo jasnog cilja. Svi moraju dati doprinos, lanac je jak koliko je jaka najslabija karika”, izjavio je Stanić.

Ivan Kepčija je rekao:

“Hvala predsjedniku Brbiću na povjerenju. Želimo podizati kvalitetu kluba na svim razinama, želimo nastaviti rast. Ne volim puno pričati, više volim raditi i nadam se da će taj rad biti prepoznat, da će se po njemu suditi rad svih nas. Privilegij je bio biti dio Dinamove škole, dobio sam iskustvo tamo kojeg ću, nadam se, prenijeti Hajduku.”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime