Kliški trećeligaš sporazumno se razišao s dosadašnjim trenerom Ivanom Pudarom koji je na klupi Uskoka bio od listopada prošle godine do ožujka ove godine kada je prvenstvo prekinuto zbog epidemije koronavirusa. Novo ime na klupi je legendarni napadač kluba s Klisa Slavko Radić, koji je do sada uspješno vodio mlađe kategorije kluba.

Radić je do imenovanja trenera seniora radio kao voditelj omladinske škole, te je kao trener kadeta i juniora osvojio dva naslova prvaka lige.

Slavko Radić vodio je već Uskoka u županijskoj ligi, ovo mu je treći put da će sjesti na klupu matičnog mu kluba gdje i dalje nosi titulu najboljeg strijelca svih vremena.

– Svakako se želim zahvaliti upravi na ukazanom povjerenju, ovo je moj klub i dat ću sve od sebe da budemo uspješni i prepoznatljivi u svojoj igri. Ne bih htio ništa obećavati osim napornog rada iza kojeg će, uvjeren sam, doći i pravi rezultat – kazao je.

Uskoro se očekuje i kompletiranje ostatka stručnog stožera, gdje će uz Radića raditi i Nenad Uvodić Čiko kao trener vratara dok bi Slavka Radića na mjestu šefa omladinske škole trebao zamjeniti Tomislav Radić.

Uskok u ovoj godini slavi 90. rođendan pa će vrijedan jubilej Klišani obilježiti odmah po smirivanju situacije oko koronavirusa. Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime