Project Vojarna po izboru publike najbolji je open air party u Hrvatskoj u 2018. godini’ kaže portal Klubska scena i uruči nagradu Ambasador ekipi iz glazbene udruge Echo i Decoded Records iz Šibenika.

Ima li boljeg uvoda u zimsko i božićno izdanje našeg sljedećeg druženja u hangaru? 🙂

Nakon ljetnog spektakla uz Borisa Brejchu i više od 2500 plesača na užarenom betonu Vojarne vrijeme je da se zavučemo u naš hangar u kojem smo prošli put ugostili poznati škotski tandem Gary Beck & Silicone Soul.

Ovog puta headliner večeri dolazi nam iz dalekog Izraela i jedan je od glavnih predvodnika melodične strane elektronike u svijetu. Guy J majstor je progresivnog zvuka prožetog snažnim emocijama i zato je svaki njegov nastup nabijen pozitivnom energijom te ne ostavlja publiku ravnodušnom ni pod koju cijenu. Produkcijom glazbe počinje se baviti već s 14 godina, a najraniji uzori su mu Depeche Mode čiji trag se i danas osjeti u njegovom radu. Kruna dugogodišnjeg napornog rada na vlastitoj produkciji stiže 2008. godine kada na album ‘Esperanza’ svoj potpis stavlja moćni Bedrock. Uslijedila su izdanja i na ostalim većim etiketama na tržištu, a svoju odanost John Digweedu pokazuje 2012. godine kad pokreće svoj vlastiti label ‘Lost & Found’ kao podlabel njegovom slavnom Bedrocku.

Uz našeg glavnog gosta tu je i naša provjerena ekipa koja ce stati za mix pult pa ćete uz Guy J čuti i meštra od zanata iz Trogira Tome R,  alfu i omegu kompletne organizacije Edy C. & SuggaDaddy, najboljeg tajnika na svijetu PaleolitiK, vjecnog plurista Amigaa iz Zadra te mladu nadu Šibenika Ante Banić!

Dobro se pripremite za nadolazeću badnju večer jer Guy J vas vodi na putovanje nabijeno snažnim emocijama i dobrom zabavom.

Ulaznice po cijeni od 70kn možete nabaviti na svim predprodajnim mjestima adriaticketa, dok će cijena ulaznice na samom ulazu biti 100kn.

Web: www.projectvojarna.com

Ulaznice: www.adriaticket.com/event/2210-project-vojarna-winter-edition-guy-jKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime