Projekt “Blago našeg Marjana” – finalno natjecanje u znanju i proglašenje naj plakata

Ovaj projekt je prvi put proveden prošle školske godine u okviru provedbe gradske akcije "Grad Split – prijatelj djece"

U utorak, 13. lipnja s početkom u 11 sati u Vili Dalmaciji će se održati završnica ovogodišnjeg projekta “Blago našeg Marjana”: izložba svih radova – školskih plakata te finalno natjecanje u znanju tročlanih ekipa – finalista iz OŠ Gripe, OŠ Marjan, OŠ Mertojak i OŠ Pojišan. Tada će se proglasiti pobjednici u znanju te najbolji školski plakati, dodijeliti priznanja i nagrade najuspješnijim učenicima i školama, sudionicima projekta.


U okviru provedbe gradske akcije “Grad Split – prijatelj djece” prošle školske godine je osmišljen i prvi puta proveden projekt “Blago našeg Marjana” koji je uveden u školske kurikulume 4. razreda splitskih osnovnih škola.

Ove školske godine, u razdoblju ožujak – svibanj, 1.659 učenika 4.-ih razreda iz svih 27 splitskih osnovnih škola u pratnji edukatora iz Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan, te svojih učiteljica i učitelja, prolazili su duž šest postaja Park-šume Marjan i na terenu stjecali znanja iz prirode, biologije, povijesti i ekologije.

Nakon provedenih poučnih šetnji održana je poluzavršnica natjecanja u znanju, a sudionici su izradili i svoje školske plakate.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0