Severina je napokon objavila datum izlaska najočekivanijeg albuma u cijeloj regiji. Svi njeni obožavatelji će od 01.02.2019. godine moći slušati 14 pjesama na albumu kojem je naziv ‘Halo’.

Severina je zbog svojih obožavatelja, koji samo na njenom Instagram profilu broje 911 tisuća pratitelja, isto toliko i na Facebooku, odlučila ipak objaviti još jedan najavni singl. Pjesma se zove ‘Imaš pravo’ i objavit će ju u ponedjeljak, 17.12.2018., u 12:00 sati na svom YouTube kanalu koji ima skoro pola milijuna subscribera.

Svi suradnici koji su je čuli, kažu da joj je to jedna od pjesama karijere, uz bok ‘Virujen u te’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Kao’. Glazbu je napisao Giorgos Sampanis, a tekst Marina Tucaković.

Pjesma je u osnovi blues, ali ne oslikava cijeli album, jer je album stilski potpuno različit i namijenjen je svim generacijama.5 KOMENTARI

  1. Pozdrav svima Ja sam biznismen koji nudi zajmove osobama u nevolji i sposobne otplatiti zajam u roku između svake osobe koja će me kontaktirati. Od 5.000 € do 6.000.000 € za svaki osobni zahtjev i za tvrtke. Kontaktirajte me putem moje adrese e-pošte: ( ralfheinzkola@ro.ru )

  2. Pozdrav dame i gospodo.
    Ja sam poduzetnik koji nudi novčane zajmove osobama kojima je potreban hitan kredit. Ova ponuda namijenjena je velikim tvrtkama i osobama koje mogu otplatiti. Domovina od 5.000 € do 6.000.000 € za sve zahtjeve na 3% kamate. Privatne, poslovne i druge osobe, kontaktirajte me putem moje adrese e-pošte i imat ćete rješenje za svoje probleme. ( ralfheinzkola@ro.ru )

  3. Pozdrav svima vama Ja sam čovjek koji nudi novčane zajmove osobama u hitnim slučajevima i društvu kojemu je potrebno financiranje. Kontaktirajte me za sve vaše zahtjeve za kredit od 5.000 € do 6.000.000 €. Za više informacija, kontaktirajte me putem moje adrese e-pošte: ( ralfheinzkola@ro.ru )

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime