Pročitajte kako se “lovac” Dean Kotiga oprostio od pokojnog kolege

Dean Kotiga, lovac iz emisije Potjera u kojoj je sudjelovao i pokojni Mirko Miočić, danas se oprostio s kolegom putem Facebook objave

Dean Kotiga, lovac iz emisije Potjera u kojoj je sudjelovao i pokojni Mirko Miočić, danas se oprostio s kolegom putem Facebook objave. Podsjećamo, Mirko Miočić je umro danas u 61.godini u zadarskoj bolnici. Prenosimo objavu Deana Kotige u cijelosti.


Status „legende“ se danas dijeli svima, ali šjor Mirko je bio jedan od rijetkih koji ga je zaista i zaslužio. Čovjek neobjašnjivo širokih interesa s kojim ste mogli popričati o svemu, kakvih nema mnogo, a još k tome uvijek dobro raspoložen i s osmijehom na licu – do kraja života ću pamtiti mnoge naše razgovore u backstageu „Potjere“. Slobodno se može reći da je kao nijedan drugi kvizaš obilježio jednu eru kvizova ovih prostora, i bila je neopisiva čast imati ga za prijatelja i profesionalnog kolegu – u nogometu nije išlo bolje od toga da dijelite dres s Peléom, a ja sam zahvalan i ponosan što sam svoj kvizaški dres godinama mogao dijeliti s Mirkom Miočićem. Ljudino, hvala na svemu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0