PROBLEMI U ĐAKOVAČKOJ U SPLITU: “Kaos su stvorili neodgovorni pojedinci, a ne radnici”

- Ljudski je griješiti, ali to netko drugi može skupo platiti. Ne budimo sebični, mislimo i na druge - rekli su iz inicijative "Naprid Plokite naprid Siromašna"


Zbog radova na rekonstrukciji ulaza u Đakovačku ulicu, zadnjih dana došlo je do problema s odvozom smeća u istoj.


– Nisu problem stvorili radovi, već neodgovorni pojedinci, koji su parkirali iza ograde, koju su postavili djelatnici Cestara, pa se zbog tih automobila onemogućio prolaz kamionu Čistoće – prenose iz Građanske incijative “Naprid Plokite naprid Siromašna” te u nastavku nadodaju:

– Nije pomogao ni poziv prometnoj policiji. Zato su pozvani “specijalci” iz Čistoće s manjim vozilom, da ipak malo olakšaju problem.

Danas je ponovo pozvana Čistoća. Nadamo se da će kamion uspjeti proći, jer se dosta smeća nakupilo. Nažalost, ovo nije prvi put da se ovako nešto događa u Đakovačkoj ulici, a isto tako i u Iločkoj ulici. Nedavno smo objavili i slučaj u Iločkoj ulici, gdje bio onemogućen prolaz ne samo kamionu Čistoće, već i ne daj bože VATROGASCIMA – kazuju iz inicijative te zaključuju:

– Ljudski je griješiti, ali to netko drugi može skupo platiti. Ne budimo sebični, mislimo i na druge – rekli su na kraju.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
7
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime