Disciplinski sudac HNL-a Alen Klakočer na utakmici s Istrom Torcidu je preselio na istočnu tribinu nakon što je u derbiju s Rijekom uz zatvaranje ‘sjevera’ Hajduk kažnjen sa 150 tisuća kuna.

– Jedan je u bijegu, sad dolazi njegov odraz. U Komisiju dovodite osuđenog kriminalca, pičke iz Saveza, gdje vam je obraz? – napisala je Torcida i poslala poruku HNS-u kao komentar na imenovanje Zorana Mamića članom važne HNS-ove Komisije za profesionalni nogomet.

Po svemu će sudeći Hajduk biti ponovno kažnjen jer je delegat utakmice s Istrom detaljno opisao sve ‘izgrede’ s tribina.

–  Domaći navijači smješteni na istočnoj tribini u 22. minuti izvjesili su transparent: “Jedan je u bijegu, sad dolazi njegov odraz. U Komisiju dovodite osuđenog kriminalca, pičke iz Saveza gdje Vam je obraz?” te u 25. minuti uzvikivali “HNS pederi, nogomet ste sjebali” dok je u vremenskom periodu od 65. do 67. minute na istoj tribini upaljeno 17 baklji, jedna dimna naprava, jedna bljeskalica što je dogorjelo na istoj tribini – napisao je Zlatko Stanković iz Zagreba.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime