U početku pročitajte malo komentara s našeg Facebooka, grupiranih ispod najava šibenskog koncerta Bože Vreće.

„Kakva je to sotona“
„Vrag i na njemu zvono“
„Jednosmjerna za Ugljan“
„Jeba vam pas mater i gejevima takvim“
„Pederčina ko pederčina“
„Pa kolko ovi pedera ima mako mila“
„Otiša svit u pizdu materinu“
„Ako si se rodija ka muško onda budi muško“
„Oša ovi svit kuragu“
„Bože pomozi!“
„Bolesti do kosti!“
„A idiota mile ti majke pa šta je ovo“
„Koji je to kurac“
“Sramota… jad i bijeda… sramite li se???”

Bilo je toga još puno više, probrali smo samo one koje nismo stigli pobrisati. Čini se da su haljina i štikle Bože Vreće, a na tome je bio uglavnom bio fokus salonskih hejtera, prilična ugroza za opstojnost ovog naroda i države koja će dogodine predsjedati Europskom unijom.

Pa prije nego što svit ode u pizdu materinu, valjalo je provjeriti razlog toj nadolazećoj moralnoj i društvenoj kataklizmi. Da pogledamo sotoni u lice. Da se suočimo s tim jadom i bijedom, da uživo posvjedočimo performansu bolesnog idiota kojemu ni Bog ne može pomoći, ŠibenikIN.

Da mu viknemo da bude muško kad se već kao takav rodija, a ne pederčina koju bi trebalo hospitalizirati na Ugljanu. Pa da barem tako pokušamo spasiti ovo društvo, i cijeli svijet, od sramote u koju svi skupa tonemo.

Ali, avaj. Nismo računali da vragu Boži zelena haljina s dubokim dekolteom tako dobro stoji. Da je na visokim potpeticama okretan poput antilope. Da ima ludu koncertnu karizmu i da s tribina dobiva ogromne količine pozitivne energije. K tome nas je još i obasipao ugodnim glasom, hipnotičnim sevdahom i, nimalo tipično za sotonu, ljubavlju. Nismo se još ni snašli u svemu tome, a već smo se počeli malo i zaljubljivati u Božu. Pa neka svijet i propadne, s onim gore online komentatorima valjda bolje nije ni zaslužio.

Konačni zaključak smo, dakako, znali već i unaprijed – mrziti Božu Vreću znači biti budala.

 1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime