U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom osumnjičenoj za prijetnju 35-godišnjakinji, 37-godišnjakinji, 46-godišnjaku i 51-godišnjakinji i za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari na štetu 46-godišnjaka.

Osumnjičena je u vremenu od 21. do 28. studenog u Šibeniku svojim ponašanjem, pri učestalim dolascima i boravkom, sa svojim maloljetnim djetetom, u neposrednoj blizini Centra za socijalnu skrb, čiji su oštećeni zaposlenici, ozbiljno im prijetila u vezi s njihovim radom. Ovakvo ponašanje osumnjičene je kod oštećenih izazvalo strah i bojazan za vlastiti život. Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena u to vrijeme u Šibeniku, zbog istog razloga, oštetila osobni automobil 46-godišnjaka, koji je bio parkiran u blizini Javne ustanove, pri čemu je nastala šteta procijenjena na 2.500 kuna.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičena je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime