Prijavite se na foto natječaj “Trogir u fokusu”

Ovaj se natječaj organizira u svrhu promocije grada Trogira, njegovih ljepota i posebnosti

Trogir ima puno toga za reći, ali se nekad ne može sve iskazati riječima. Svijetu želimo prenijeti poruku da „slika vrijedi više od tisuću riječi“, a za to nam treba Vaša pomoć. Vlastiti pogled, doživljaj i emocija su jedinstveni. Važno je uhvatiti svoj osobni sretni trenutak i baš takvom fotografijom želimo prenijeti bit Trogira.


Ovaj se natječaj organizira u svrhu promocije grada Trogira, njegovih ljepota i posebnosti, a osim promocije grada i njegovih turističkih vrijednosti, cilje je natječaja i upoznavanje javnosti s kulturnim, povijesnim, turističkim i svim ostalim znamenitostima grada Trogira. Također, želja nam je omogućiti natjecateljima osvajanje vrijednih nagrada.

UVJETI SUDJELOVANJA NA FOTO NATJEČAJU “TROGIR U FOKUSU”

 1. Organizator natječaja je Savjet mladih Grada Trogira (u daljnjem tekstu SMGT) uz pokroviteljstvo Grada Trogira (u daljnjem tekstu GT) i Turističke zajednice Grada Trogira (u daljnjem tekstu TZGT).
 2. Natječaj je otvoren za sve građane Republike Hrvatske, ljubitelje fotografije, amatere i profesionalce. Sudionici su foto natječaja ravnopravni.
 3. Prijave se šalju isključivo elektronskim putem na e-mailtrogirufokusu@gmail.comzaključno s 4. kolovoza 2017. u 23:59h uz osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon i email).
 4. Dana 5. kolovoza 2017. svi će natjecatelji biti obaviješteni o zaprimljenoj prijavi i pozvani na zajednički sastanak koji će se održati 6. kolovoza 2017. u 9 h u uredu TZGT-a. Na tom će sastanku sudionici dobiti upute o tome što i gdje fotografirati.
 5. Fotografije se šalju isključivo elektronskim putem na e-mail adresutrogirufokusu@gmail.com, zaključno s 6. kolovoza 2017. u 16 h. Fotografija u JPEG (.jpg) formatu treba sadržavati naziv autora (ime i prezime autora), naziv fotografije te može biti maksimalno 900 pixela po dužnoj stranici. Primjer: marko_markovic_nazivfotografije_01.jpg.
 6. Prilikom slanja fotografija dozvoljeno je slanje maksimalno triju fotografija po natjecatelju putem e-mail-a. Također je potrebno u e-mail-u poslati i osobne podatke: ime i prezime autorice/autora, adresu autorice/autora, kontakt telefon i kontakt e-mail
 7. Nije dopušteno slanje tuđih fotografija, niti navođenje istih kao svojih.
 8. Fotografije mogu biti dodatno obrađene u programima za obradu fotografija samo po pitanju dorade svjetla i oštrine. Veće izmjene na fotografijama nisu dopuštene.
 9. Fotografije za izbor odabrat će stručni žiri koji se sastoji od 5 članova. Članovi su žirija predstavnici organizatora i pokrovitelja. Sve odluke žirija konačne su i neopozive.
 10. Stručni će žiri nagrađnene radove ocjenjivati prema ideji, tehničkoj kvaliteti, realizaciji, zanimljivosti i kvaliteti prikaza zadane teme.
 11. Stručni će žiri dodijeliti jednu prvu nagradu u iznosu od 1000,00 kn, jednu drugu u iznosu od  750,00 kn i jednu treću nagradu u iznosu od 500,00 kn. Također, nagrađenima će biti uručeni i poklon paketi SMGT-a.
 12. Nagrađene slike bit će izložene u Kneževom dvoru dana 6. kolovoza 2017. u 21 h, kada  će se uručiti i nagrade.
 13. Sva moralna i materijalna autorska prava na fotografije zadržavaju autori. Slanjem fotografija na natječaj, autori dopuštaju korištenje fotografija u promotivne svrhe GT-a, TZGT-a i SMGT-a, uz obavezu da se u tim slučajevima navede ime autora objavljene fotografije.
 14. Fotografije koje pristignu nakon završetka natječaja i/ili fotografije koje ne budu odgovarale propozicijama iz natječaja neće se uzeti u obzir.
 15. Slanjem fotografija na foto natječaj “Trogir u fokusu” sudionici prihvaćaju sve gore navedene uvjete.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0