PRIČE O SPARTI VOL. 74 Neobična cvjećarna u Splitu: Cvijeće od balona dolazi na vaša vrata

Uz aranžmane dolaze krasopisom ispisanu porukice s tekstom po želji

Jedna neobična cvjećarna niknula je u Splitu, cvjećarna od balona. Riječ je o cvjećarni klauna Spartanka. Inače dječji sportski trener, u vrijeme pandemije i zabrane održavanja treninga krenuo je uvježbavati svoju vještinu modeliranja balona. Slike svojih radova objavljivao je na društvenim mrežama i iznenadio se oduševljenim reakcijama. Pozitivni komentari i poruke podrške počeli su stizati sa svih strana.


To mu je bila motivacija za daljnje učenje, ali i da ponudi svima koji to žele dostavu cvijeća od balona do kućnih vrata. Proslave, godišnjice, diplome, sve se počelo obilježavali ružama, kalama, tulipanima, tratinčicama, gerberima – od balona. Uz aranžmane dolaze krasopisom ispisanu porukice s tekstom po želji.

Klaun Spartanko izrađuje i ostale oblike od balona. Tu se mogu naći i mačevi, puške, kape, rođendanske brojeve, girlande različitih oblika, idealno za uljepšavanje bilo kojeg dječjeg rođendana. U vrijeme kada su jedine mogućnosti rođendanskih slavlja proslave kod kuće paketi balona koristan su dodatak igri i zabavi.

Klaun Spartanko poručuje svim čitateljima da se ne predaju apatiji, ali također koristi priliku pozvati odgovorne da što prije dopuste rad svima onima koji rade s djecom (sportskim klubovima, rođendaonicama, animatorima i svim sličnim djelatnostima). Socijalizacija je ipak jedna od temeljnih dječjih potreba za zdrav razvoj i veselo djetinjstvo.

Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime