U Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima, temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, 4. rujna u Šibeniku i Grebaštici, je obavljena pretraga obiteljskih kuća i popratnih prostorija koje koristi osumnjičeni 46-godišnjak, kojom prilikom je pronađeno i od njega oduzeto ukupno 836,3 grama bruto težine bijele praškaste materije karakteristične za drogu speed, 77,66 grama bruto težine zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu, 3 stabljike karakterističnog izgleda za biljku tipa canabis sativa visine od 40, 47 i 55 centimetara, 3 tablete ecstasy i dvije digitalne vage.

Tijekom kriminalističkog istraživanja i pretrage obiteljske kuće u Grebaštici, zatečen je 41-godišnjak koji je dragovoljno izručio 7,25 grama bruto težine zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu i 2,1 gram bruto težine droge hašiš.

Osumnjičeni 46-godišnjak je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a protiv 41-godišnjaka će biti podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime