PREKRŠIO MJERE Gradonačelnik večerao s francuskim veleposlanikom: “Bilo bi neprimjereno odbiti”

Prekršili su nužne epidemiološke mjere o ograničavanju okupljanja


Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić ‘uhvaćen’ je prošle subote na večeri u hotelu Bevanda u društvu francuskog veleposlanika Gaëla Françoisa Veyssiera i njegove supruge.


Društvo je na taj način prekršilo nužne epidemiološke mjere o ograničavanju okupljanja, ali odluku kojom je 18. prosinca zabranjen rad kafićima i restoranima osim hotela i kampova koji smiju usluživati svoje goste. Gradonačelnik, koji je također bio sa suprugom, nije bio gost hotela.

Iz Grada Opatije kažu da je gradonačelnik Dujmić 9. siječnja bio na neformalnom susretu s veleposlanikom koji je boravio u gradu i zajedno sa suprugom bio gost hotela Bevanda.

– Na inzistiranje francuskog veleposlanika pridružili su im se za stolom i konzumirali predjelo i desert, kao gosti veleposlanika Veyssiera i supruge. Gradonačelnik Dujmić nije koristio uslugu smještaja u Hotelu Bevanda – poručili su iz Grada dodajući kako je Dujmić poziv prihvatio “procijenivši da bi bilo vrlo neprimjereno odbiti poziv prvog čovjeka francuske diplomacije u Hrvatskoj”, piše poduckun.net.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
2
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime