Preko reda se cijepila i viceguvernerka HNB-a

Prema tablici priorireta za cijepljenje koju je jučer objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo, viceguvernerka HNB-a Jakir Bajo nije ni u jednoj od sedam prioritetnih skupina


Nakon što se ime viceguvernerke Hrvatske narodne banke Ivane Jakir Bajo našlo na popisu cijepljenih “viškom cjepiva” preko reda na Rebru, iz HNB-a su potvrdili da se Jakir Bajo cijepila u siječnju.


“S obzirom na zdravstvenu situaciju i kronična oboljenja, a u skladu s Planom uvođenja, provođenja i praćenja cijepljenja protiv bolesti COVID-19 u Hrvatskoj, pripadam u skupinu visokog zdravstvenog rizika te sam stoga protiv COVID-a bila cijepljena u siječnju”, stoji u odgovoru viceguvernerke HNB-a koji prenosi N1.

Ivana Jakir Bajo rođena je 1974. godine.

Prema tablici priorireta za cijepljenje koju je jučer objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo, viceguvernerka HNB-a Jakir Bajo nije ni u jednoj od sedam prioritetnih skupina.

Iz HNB-a navode i kako se protiv covida-19 nisu cijepili ostali članovi rukovodstva HNB-a, kao ni guverner, javlja Index.

Ističu da “HNB nije organizirao cijepljenje protiv covida-19 niti za svoje zaposlenike niti za rukovodstvo, zbog toga što cjepivo nije dostupno na otvorenom tržištu”.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
4
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime