Predstavnici Općine Klis borave u Herceg Novom: Suradnja na međunarodnom projektu

Putovanje i boravak su sastavni dio trećeg projektnog sastanka u sklopu Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020

Načelnik Općine Klis, Jakov Vetma zajedno s projektnim timom Općine Klis u dvodnevnom je posjetu Herceg Novom u Crnoj Gori. Putovanje i boravak su sastavni dio trećeg projektnog sastanka u sklopu  Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020, projekta pod nazivom „Fortress ReInvented“.


Partneri u navedenom projektu, uz Općinu Klis su Muzej Grada Šibenika, Općina Herceg Novi iz Crne Gore i Muzej Grada Zenice iz Bosne i Hercegovine. Tijekom dvodnevnog boravka održat će se sastanak Nadzornog odbora i svih projektnih partnera, kratki pregled dosadašnjih aktivnosti i razgovor o sljedećim aktivnostima.

Partneri u projektu, predstavnici javne ustanove u kulturi -Tvrđava Šibenik će održati i trening radionicu ” Razvoj i primjena novih tehnologija u interpretaciji kulturne baštine”, Zanimljivo je spomenuti projektnu aktivnost pod nazivom „Rasvjeta Kliške tvrđave“ čiji postupak  javne nabave je u tijeku  a radi se projektu vrijednom oko  2,4 milijuna kuna.  Realizacijom ovog značajnog projekta stvorit će se uvjeti za proširenje turističke ponude i podizanje kvalitete destinacije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime