VICE PREDSTAVIO PROGRAM, POKAZAO I SVOJU STARU ČETVORKU: “Ne želim podjele u Splitu, važni su i centar i periferija”

Najavio je obnovu Poljuda, produženje Vukovarske, uređenje Istočne obale, Žnjana, Marjana... "

Vice Mihanović, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, danas je javnosti na Mejašima predstavio svoj izborni program pod naslovom “Konkretno”.


– Kao što sam nedavno objavio nakon odluke o kandidaturi za gradonačelnika, cijeli svoj život sam proveo u Splitu. Zapravo, Splitu sve dugujem i mislim da je sad trenutak da svojim znanjem, iskustvom i energijom doprinesem daljnjem razvoju našeg grada Splita i boljitku svih naših građana. Kada kažem svih, ja doista to i mislim. Nakon pobjede na lokalnim izborima bit ću gradonačelnik svih Splićanki i Splićana, nikada neću dozvoliti podjele na centar i periferiju. Na fetive, vlaje i bodule. Želim biti gradonačelnik koji spaja, a ne razdvaja. Želim biti gradonačelnik koji sluša svoje građane i ne mislim da sam najpametniji. Ne mislim da o svemu znam sve najbolje. U svom životu sam prikupio dovoljno operativnog iskustva, a imam želju da ovaj grad učinimo boljim za život. Zajedno sa svojim timom, nizom stručnjaka smo izradili program pod nazivom ‘Konkretno’ – poručio je Mihanović.

“Svjedoci smo iz izbora u izbore da birači budu nezadovoljni političarima i najgore je kada su izborni programi liste nerealnih obećanja. Smatram da se to može nazvati izbornom prevarom. Ovaj program koji vam predstavljamo je jasan. U ovom prostoru gdje se nalazimo će biti napravljena gradska knjižnica, prva nakon 13 godina”, dodao je Mihanović i poručio da je ponosan što je u proteklih šest godina učinjeno na Mejašima.

– Ispred zgrade se nalazi plavi Renault 4, koji simbolizira moj poduzetnički uspjeh. Prije 30 godina sam s njim krenuo u poduzetnički poduhvat. Bila mi je želja da on danas sudjeluje u ovome – dodao je i objasnio svoj program:

“Prvo poglavlje zove se ‘Grad po mjeri čovjeka’: Mi ćemo u sljedećem mandatu izgraditi četiri dječja vrtića, četiri sportske školske dvorane, dogradit ćemo OŠ Ravne Njive i pronaći lokaciju za OŠ Kila te dvoranu u Srinjinama. Na Manušu ćemo napraviti sportsku dvoranu. Na Sirobuji ćemo izgraditi vrtić od 22 milijuna kuna i na Žnjanu od 22.6 milijuna kuna” dodao je i poručio da planira vrtiće na Pujankama i Sućidru.

Ostatak pogledajte ovdje:


 Moja reakcija na članak je...
Vau
12
Haha
3
Hagić
2
Hmmm
7
Plač
4
Grrr
6
Molim?
4

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime