Bliži nam se jedan od najljepših perioda u godini – Božić i Nova godina, a jedan od već tradicionalnih poklona je i službeni kalendar HNK Hajduk. Tema ovogodišnjeg kalendara je “40 godina Hajduka na stadionu Poljud (1979. – 2019.)” te je svima poznata “Poljudska ljepotica” prikazana kroz 12 atraktivnih fotografija s našim prvotimcima.

Gradski stadion, izgrađen 1979. godine, u prelijepom dijelu grada, Poljudu. U svoj svojoj raskoši, u obliku školjke, uklapa se, bas kao da je tu od davnina, u vizure mediteranskog miljea, do kojeg gotovo dopiru morski valovi. Arhitektonski je to objekt koji funkcionalnošću i tehničkim značajkama spada u vrh svjetskih standarda i ponosno se može nositi sa stadionima izgrađenim diljem svijeta.Tu su se smjenjivali brojni događaji, susreti sportaša Mediterana, obarali rekordi u atletici, tu je Hajduk ugošćavao europske i svjetske momčadi. Tu se navijalo, tu se radovalo i tugovalo, jer Hajduk ima temperamentnu navijačku publiku, mediteranski otvorenu, prkosnu.

Sve ostale zanimljivosti vezane uz najljepši stadion u Hrvatskoj možete od danas pronaći u novom Hajdukovom kalendaru.

Kalendar će se prodavati po cijeni od 40 kuna te danas kreće ekskluzivna prodaja u Tommy prodavaonicama. Popis Tommyjevih prodavaonica u kojima možete kupiti novi kalendar možete pogledati – OVDJE.

Od srijede 12. prosinca, osim u Tommy prodavaonicama, službeni kalendar moći ćete pronaći i u Fan shopu Poljud i Fan shopu Grad, na službenom web shopu, u prodavaonicama partnera Cro fan shop te na prodajnim mjestima Tiska.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime