PREDSTAVLJEN JOŠ JEDAN KANDIDAT Tonči Restović ide u utrku za gradonačelnika Šibenika

"Osnovna ideja Tončija Restovića je grad Šibenik vratiti ljudima"


Tonči Restović

Gradski odbor SDP-a Šibenik  donio je službenu odluku o kandidaturi predsjednika gradske organizacije, Tončija Restovića, za gradonačelnika Šibenika.


Tonči Restović rođen je 13. prosinca 1976. u Šibeniku. Njegov politički angažman zasnovan je na načelu jednakosti, socijalne pravde i institucionalne zaštite najslabijih. Političar koji zastupa progresivne ideje, uvijek među i s ljudima, energičan, pravedan i svestran – njegove kompetencije proizlaze iz dosadašenjeg profesionalnog angažmana na rukovodećim pozicijima kako u privatnom, tako i u javnom sektoru te osobnih afiniteta – što ga čini idealnim kandidatom za gradonačelnika Šibenika.

Tonči Restović diplomirani je pravnik, odvjetnik s više od 15 godina iskustva rada u privatnoj praksi. Obnašao je dužnost pomoćnika ministra u tadašnjem Ministarstvu zaštite okoliša i prirode gdje je vodio Upravu za inspekcijske poslove. Godinu i pol dana bio je ravnatelj JU NP Krka te je u svom mandatu učinio upravljanje našim najljepšim nacionalnim parkom potpuno otvorenim i transparentnim.

U slobodno vrijeme igra pikado te ima šest titula prvaka Europe. Već dvadesetak godina igra za šibenski Futsal klub Banzogo. Član je Šahovskog kluba Šibenik. Govori engleski jezik, a koristi se talijanskim, njemačkim i kineskim. Trenutno završava Specijalistički studij Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, smjer Međunarodni odnosi i diplomacija.

Osnovna ideja Tončija Restovića je grad Šibenik vratiti ljudima – učiniti sve da se Šibenčanke i Šibenčani osjećaju jednako vrijednima te da njihove ideje i vizije Šibenika budu jasno percipirane i uvažene. Šibenik zaslužuje da u kreiranju njegove budućnosti zajednički sudjeluju svi njegovi stanovnici!

U narednom će razdoblju javnost i mediji biti obaviješteni o točnom terminu predstavljanja pojedinih dijelova programa kandidata za gradonačelnika Šibenika – Tončija Restovića te njegovih najbližih suradnica/ka.Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
3
Plač
0
Grrr
5
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime