PREDSJEDNIK GK KMAN REAGIRAO: “GK Kman ima odličnu suradnju i koordinaciju s djelatnicima Čistoće”

"Uvijek se može bolje i moramo težiti boljemu, a to se može postići samo zajedničkim radom" - kaže Pavić

Foto: Dominik Tomašević

Predsjednik Vijeća GK Kman Marko Pavić reagirao je nakon tekst koji je danas objavljen na našem portalu.


Kaže da GK Kman ima odličnu suradnju i koordinaciju s djelatnicima Čistoće Split d.o.o. u rješavanju kvartovskih problema i poboljšavanju same usluge, stoga ističe da je nedopustivo prozivati i napadati Čistoću Split d.o.o.

Njegov reakciju prenosimo vam u cijelosti.

KMAN PUN SUPROTNOSTI: Dio ulica prepun smeća, koje ispada iz kontejnera, a malo dalje uređeni rukohvati za sigurnost pješaka

GK Kman ima odličnu suradnju i koordinaciju s djelatnicima Čistoće Split d.o.o. u rješavanju kvartovskih problema i poboljšavanju same usluge, stoga je nedopustivo prozivati i napadati Čistoću Split d.o.o. da ne obavljaju svoj svakodnevni rad. Čistoća Split d.o.o. redovno prazni kontejnere po Kmanskim ulicama i to po 3 puta tjedno.


Njihov raspored pražnjenja je vidljiv na službenim stranicama https://www.cistoca-split.hr/informacije/raspored-odvoza-otpada-po-blokovima#zapad (Karlovačka ulica spada pod pravcem Velebitske ulice). Nedopustivo je izjaviti/napisati da „smeće ispada izvan punih kontejnera“ kad i same slike potvrđuju da su kontejneri prazni ili poluprazni! Sporni glomazni otpad koji se nalazi ispred Karlovačke 1 i nasuprot Karlovačke 10 je pravi pokazatelj građanske nebrige o okolišu i nepoštivanje procedure odvoza glomaznog otpada uspostavljenog od strane Grada Splita i Čistoće Split d.o.o. u suradnji s GK i MO.

Naime GK Kman u suradnji s Čistoćom Split d.o.o. je na više od 150 lokacija diljem GK Kman zalijepila zelene informativne naljepnice oko odvoza glomaznog otpada koje su vidljive i na vašim slikama. Na splitskim radijima se redovno vrti informativna reklama o proceduri odvoza glomaznog otpada u Splitu.Odvoz glomaznog otpada za GK Kman je predviđen svakog 7. i 22. dana u mjesecu u obaveznu narudžbu na broj GK Kman 021/682-508. Isto treba istaknuti i naglasiti da prije desetak dana ispred sporne lokacije Karlovačka 1 bilo ilegalno odloženo 20 vreća šuta koje je prozvana Čistoća Split d.o.o. uspješno uklonila nakon obavljene procedure s komunalnim redarstvom. Isto tako sve komunalne probleme možete prijaviti komunalnom redarstvu bez ikakvog ustručavanja odnosno komunalnom redaru Ivanu Elezu koji je zadužen za GK Kman i Kocunar na e-mail adresu: ivan.elez@split.hr. Tragično i poražavajuće je to što glomazni otpad ispred iste adrese je bačen 24.09. dva dana poslije predviđenog datuma za odvoz istog!

Što se tiče Petrinje ulice, ulični smetlari će u najkraćem roku počistiti ulicu. Sve eventualne propuste od Čistoće Split d.o.o. možete prijaviti na njihovu službenu e-mail adresu cistoca@st.t-com.hr ili putem njihove službene facebook stranice gdje su najažurniji.

Kapelice sv. Dujma je uređena za vrijeme prošlog mandata Vijeća GK Kman odnosno predsjednika Davora Perkovića. Naime na istočnoj strani kapelice je postavljen rukohvat i hortikulturno uređena površina u suradnji s Parkovima i nasadi d.o.o., dok na zapadnoj strani su stepenice i betonski potporni zid obloženi kamenim pločama koje su financirane kotarskim proračunom.

Navedenim tekstom je nanesena šteta Čistoći Split d.o.o. i dovedena upitnost vaša novinarska stručnost i profesija. Uvijek se može bolje i moramo težiti boljemu, a to se može postići samo zajedničkim radom! – napisao je u priopćenju predsjednik Vijeća GK Kman Marko Pavić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime