Predavanje na temu vršnjačkog nasilja: “DYXY – Odrastanje s osmijehom”

Udruga DyxY poziva sve članove, djecu, volontere , roditelje i sve zainteresirane da im se pridruže

Udruga DYXY, županijska udruga za djecu i mlade s teškoćama čitanja, pisanja i učenja, 13. lipnja održava predavanje o vršnjačkom nasilju i prevencijama u osnovnim školama.


Pozivaju sve članove Udruge, djecu, volontere , roditelje i sve zainteresirane da im se pridruže na predavanju GK Spinut, Matoševa 29, u 16 sati. Predavanje se održava u okviru Projekta “DYXY – Odrastanje s osmijehom” koji podupire Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Predavači su dipl.psiholog Antonia Peroš, koja će sve prisutne upoznati s oblicima vršnjačkog nasilja i prevencijama, te dipl. pedagog, Nataša Trebotić, koja će kroz predavanje “Prevencija bullynga u OŠ Slatine”, iznijeti kako se u njenoj školi bore protiv vršnjačkog nasilja.

Nakon predavanja, Udruga Dyxy dodijeliti će zahvalnice volonterima, koji su svojim predanim radom i nesebičnim zalaganjem pomagali djeci s teškoćama tijekom protekle školske godine.

– Zajednički zaključujemo ovu školsku godinu druženjem uz kolače, karaoke i ples i hvala svim velikim i malim Diksićima što su bili dio ovogodišnje školske Dyxy priče.- poručuju organizatori.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0