Iako prognoza za Praznik rada nije obećavala, bilo je znatno više suhog vremena nego se predviđalo. Zbog objektivnih razloga ove godine ovaj praznik nigdje nije prošao uz uobičajena događanja, no nekih običaja ljudi se ne odriču lako.

U normalnim okolnostima, na Praznik rada u Splitu su puni Riva, Marmontova, a osobito Marjan, no ovoga puta gužve, blago rečeno, nije bilo.

Dok je grad “zjapio” poluprazan, znatno življe bilo je u njegovoj bližoj i daljoj okolici.

Puno izletnika odlučilo se dan provesti na Mosoru.

MOSOR

BUNARI RAJČICE

IMBER

MALAČKA

STOBREČ

SINJ2 KOMENTARI

  1. KAKO MOŽE STOBREČ BITI PRAZAN JER NEMA SAMOUPRVNOG SOCIJALIZMA KADA SE SLAV LJE PODIZALO NA NAJVIŠI STUPAN ZABAVE ,TIČUĆI SE JELA I PIĆA. INAČE, KAKO TO DANAS U VREMENIMA KATOLIČKE REINKARNIRANE STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE SVE JE PUSTO I NEIZVJESNO,MAKAR JE KUGA NA POPISU,ALI IPAK JE U PITANJU TUĐMAN -ŠUŠKOVA INKARNACIJA KLASNO-KAPITALISTIČKE KATOLIČKE DRŽAVE, GDJE SE RADNIČKA KLASA TRETIRA NA STUPNJU STOKE SITNOG ZUBA.U TOJ KATOLIČKOJ DRŽAVI SE DEMOKRACIJA SATOJI ;IMAŠ,AKO IMAŠ I KOLIKU PLAĆU ,ONA TI JE SVE ŠTO MOŽEŠ POŽELEJTI ILI OPLAKATI,A SVE OSTALO TI PROPISUJE VLADAJUĆA KLASA KOJA TI ODREĐUJE STUPANJ I PERSPEKTIVU SLUŽENJA I TRPLJENA JER RADNIK NIČIM NE UPRAVLJA.MAŠALA ,DEMOKRATSKA HRVATSKA!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime