PRAVA DRAMA U DALMACIJI Obitelj s djecom na moru ‘upala’ u neveru: “Pretrpjeli su šok, bili su u velikom strahu…”

[FOTO] Skoro se dogodila tragedija. Evo detalja

Vatrogasci iz Selca (otok Brač) noćas su nešto iza 22 sata primili poziv od centra 112 o nasukanoj 12-metarskoj jedrilici na području uvale Točinjak.


“Na spomenutoj jedrilici je bila obitelj s dvoje malodobne djece, te smo žurno izašli na teren kako bi započeli akciju spašavanja obitelji”, kazuju vatrogasci na početku.

U nastavku su rekli da su dolaskom na teren uočili jedrilicu kako pluta u plićaku.

“Dolaskom na terenu, uočili smo jedrilicu kako pluta u plićaku, nošena vjetrom, a u koju je već pomalo prodiralo more. Obitelj je pretrpjela šok i bila u velikom strahu. Međutim, vrlo brzo po dolasku smo ih prebacili na kopno te im osigurali adekvatan smještaj u Povljima”, opisuju brački vatrogasci.

“Jedrilicu smo osigurali od potonuća te smo izvadili privatne predmete i prtljagu od obitelji. Na mjestu nasukanja nije primijećeno onečišćenje morskog okoliša. Danas tijekom dana se očekuje sanacija štete te tegljenje iste na vez”, zaključuju Vatrogasci Selca.Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
8
Hmmm
3
Plač
13
Grrr
13
Molim?
42 KOMENTARI

  1. A ovi likovi nikad nisu čuli za meteorologiju, ni za prognozu i da se po nekim uvjetima – ne izlazi na more … Fala dragom Bogu pa su dobro prošli, posebice mi je uvik ža dice. Zasigurno će u buduće pratiti vremensku prognozu.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime