Saša Matić sinoć je napunio zagrebačku Arenu, a isto će mu vjerojatno poći za rukom na istom mjestu večeras. Neosporna regionalna zvijezda, starim i novim hitovima održavao je užarenu atmosferu od početka do samog kraja Extra koncerta godine koji je rasprodan prije gotovo dva mjeseca.

Uspjeh Saše Matića i njegove rasprodane koncerte komentirali su mnogi, uključujući poznatog splitskog menadžera, Ivica Bubala.

“Arena Zagreb – dva dana – turbo folk (Saša Matić, Karleuša, Aca Lukas).
Preko 35 000 mladih, uglavnom od 16 do 25 godina. Za pet godina, kada stasa nova generacija mladih, bit će dva stadiona Dinama. Kako to, kako to? – pita se Vojko V.
E pa, ugašeni su svi hrvatski festivali. Opatija, Zadar – ugušeni, Zagrebački – pretvorili ga u urbani na kvadrat, Šibenski – odrebatila ih HTV, MIK – odrebatila ih HTV, takozvani Splitski festival – maestralno ugašen.

E pa, gdje da autor i izvođač prezentira svoju pjesmu. Radio postaje više ne žele emitirati ako nije URBANO, a urbano hoće mediji, ali ne i publika. I kad je tako, mladi uzmu ono što im je preostalo. Slučajno? Planski, 101 %.” – napisao je Bubalo u ponedjeljak navečer.

Na istu temu oglasio se i splitski pjevač Matko Jelavić.

“Čitam vaše komentare na Facebooku i u medijima. Jako puno nervoznih.
Čemu čuđenje?
Pa zar nisam puno puta pisao o ovoj problematici?
Ajde, smirite se nervozni i pročitajte što ću o tome napisati uskoro” – napisao je Jelavić.

Nešto ranije pokazao je kako Matić u Areni pjeva “Majko stara”…Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime