Poznati imunolog i antivakser o ‘poništavanju’ cijepljenja: ‘Prije i poslije cjepiva treba jesti špek i luk’

Njegovi "ispadi" na Facebooku nisu rijetkost

Poznati hrvatski imunolog i donedavni voditelj Odjela razvoja i istraživanja Imunuloškog zavoda, dr. sc. Srećko Sladoljev, objavio je status na Facebooku u kojem nudi recept za “poništavanje ili ublažavanje” cjepiva, odnosno kako on to naziva – “genske terapije”.  Pandemiju naziva plandemijom, govori o “Ahilovoj peti” mRNK cjepiva, masnoj hrani…


Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Često pitanje koje mi postavljaju je kako poništiti ili barem ublažiti učinke postupka genske terapije (koja se u PLANdemiji ne koristi za liječenje rijetkih genetskih bolesti već autoprodukciju imunoprovokatora!).

Jer mnogi su dovedeni “pred zid”. Primorani su je primiti. Pogledajte, aktivna tvar u mRNK “cjepivu” je informacijska molekula koja mora U CIJELOSTI biti isporučena stanicama. Djelomična informacija nije informacija. Slaba točka aktivne tvari (mRNK) su SVUDAPRISUTNI enzimi nukleaze koji je uništavaju. Budući su enzimi aktivni čak i kod temperatura ispod ništice (riba nakon dužeg vremenu u zamrzivaču na – 20 mijenja zbog djelovanja enzima i miris i okus!), ova cjepiva s razlogom se moraju čuvati na -70, ali to nije sve. Da bi se mRNK informacijske molekule dodatno zaštitile od nukleaza, uklapa ih se u vodoodbijajuće tvari (PEG) da bi u tijelu “preživjele” od trenutka injektiranja do ulaska u stanice.

Tek kada se PEG-mRNK kapljice stope sa staničnim membranama, mRNK se oslobađaju u staničnu tekućinu (citoplazmu) gdje brzo moraju “pronaći” proteinske tvornice (ribosomi) koje će, dok mRNK prolaze kroz njih, dešifrirati informacijske slijedove i pretvoriti ih u slijedove aminokiselina, u proteine.

Da bi se informacijska mRNK mogla višekratno prepisati, upravo zbog zaštite od djelovanja nukleaza, ribosomi su gusto, gusto nanizani jedan do drugoga bez “lufta”- čim mRNK izviri iz jednog, odmah ulazi u slijedeći ribosom i tako redom. Treba znati da su ribosomi uglavnom načičkani po opnama staničnog “probavnog trakta” (endoplazmatski retikulum, ER) kroz koji stanice stvorene proteine IZBACUJU IZVAN stanice. Na elektronskim slikama zbog načičkanih ribosoma, ER ima zrnatu strukturu (engl. rough endoplasmatic reticulum).“Tu ćemo ih napasti špekom i lukom”

Ovim podužim uvodom želio sam ukazati na “Ahilovu petu” mRNK cjepiva. I TU ĆEMO IH NAPASTI kada vam ih uštrcaju u tijelo!Učinkovitost cjepiva moguće je smanjiti dvojako: SMANJUJUĆI BROJ PEG-mRNK kapljica (1) i/ili UNIŠTAVAJUĆI ih (2).1. SMANJITI ćemo broj tako da prije i po primitku cjepiva jedemo MASNU HRANU. Npr. špek i luk. Masnoće će se probavom resorbirati i naše tijelo “zapljusnuti” će lipemična krv. Pogledajte što se dešava s masnim kapljicama u juhi! Manje se spajaju s većim u jednu gigantsku. Pretpostavljam da će se slično (barem dijelom) desiti i s cjepivom!

2. PONIŠTITI ćemo ih tako da prije i po primitku cjepiva popijemo nešto “žešće”. Obzirom da alkohol rastvara masnoće, rastvoriti će i PEG-mRNK kapljice (ostalo će napraviti spomenute nukleaze!).
Oni koji su ovako postupili, rekli su mi da cjepivo nisu ni osjetili.
Sritno!”, napisao je na kraju Srećko.

Podsjetimo, on je na glasu kao jedan od vodećih protivnika cijepljenja u Hrvatskoj. Njegovi “ispadi” na Facebooku nisu rijetkost, prenosi RTL.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime