Jared Leto (47) još je početkom kolovoza stigao u Hrvatsku. Nakon što je odradio koncert u Nizozemskoj uputio se u Hrvatsku, točnije na Obonjanu pored Šibenika. Za potrebe petog izdanja festivala “Camp Mars”, koji se ove godine po prvi put održava u Hrvatskoj, zakupio je cijeli otok.

Organizator festivala je Letova grupa “Thirty seconds to Mars” koja je sva dosadašnja izdanja festivala organizirala u Malibuu u Los Angelesu, no za peto izdanje odabrali su ovu dalmatinsku destinaciju.

Uz glazbeni dio, festival nudi aktivnosti poput joge, meditacije i brojnih umjetničkih događanja. Strogo je zabranjen unos alkohola, ilegalnih supstanci, pribora za drogu, stakla i plastičnih boca, oružja i noževa.

Cijene ulaznica za festival su prilično “paprene” pa se tako mogu naći u rasponu od približno 10 tisuća kina do vrtoglave 42 tisuće kuna. Uz sav sadržaj festivala, posjetitelji u cijenu imaju uključeno spavanje i hranu.

Na Facebook stranici grupe “Thirty seconds to Mars” objavljene su fotografije nekoliko stotina sudionika ovog festivala, odjevenih u bijelo. Samo Jared Ledo u bijeloj togi, šarenim japankama, bradom i puštenom dugom kosom drži govore koje pozorno slučaju sudionici festivala. Ovakva njegova prezentacija izazvala je podvojene komentare na društvenim mrežama. Dok je za neke vizionar, za neke druge je šarlatan.

“Dragi Bože, on je umislio da je Isus” – jedan je od brojnih sličnih komentara.
1 KOMENTAR

Comments are closed.