POZNATA KLAPA KRITIZIRALA ADVENT “Pjevačice su lepo pozdravile građane. Idući tjedan očekujem Cecu”

Dubrovačka klapa Ragusa je na svojoj Facebook stranici objavila tekst u kojem su ove glazbenice usporedili s ni manje ni više - Cecom Ražnatović


I u Dubrovniku je proteklog vikeda upaljena prva adventska svijeća, a sve prisutne je zabavljala skupina The Frajle iz Novog Sada.


Ipak, nije se svima svidio njihov nastup. Dubrovačka klapa Ragusa je na svojoj Facebook stranici objavila tekst u kojem su ove glazbenice usporedili s ni manje ni više – Cecom Ražnatović.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

‘Evo upravo pobjegao sa Stradunu. Upaljena je prva Adventska svijeća i onda sve u duhu dubrovačke tradicije počele na bini pjevati Frajle iz Novoga Sada. ‘Lepo su one pozdravile okupljene građane i rekle im da odmah ćaskaju i lepo pevaju s njima’ i pjesma je krenula, nema što, prava Adventska.

Ipak je to bilo previše za moje uši pa sam otišao odmah doma. Sa potpunim pravom očekujem iduću šetemanu, tj. drugu Advensku svijeću upriličiti sa poznatom pjevačicom Cecom Ražnjatović. Inače večeras nastupa i poznati domoljub Bajaga u Revelinu.Pametnom dosta.’

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2537636382971234&id=110359202365643″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. I vi ste debilni portal.
    Nisu ih usporedili s Cecom nego prenesite lipo šta su rekli.
    Advent u Dubrovniku – glavne zvijezde iz Srbije??!
    Nije bitno što su razarali Dubrovnik i pritom lagali da “Hrvati sami pale gume”, a proslavija se i major Vučurović s izjavom da će “sagraditi još lepši i stariji Dubrovnik”.

    I onda se vi čudite njima, što se oni čude vodstvu Grada ili onome već kome je bilo šesno srpske “pevače i pevačice” za katolički advent (!) dovest u Dubrovnik!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime