Poziv volonterima: Dalmatinski obrtnici za stradale od katastrofalnog potresa

"Shodno situaciji na terenu imamo iskazanu potrebu za statičarima, električarima, vodoinstalaterima te strojevima poput dizalica s kranom visine do 20 metara"


Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije u potrazi je za volonterima za potrebe pomoći potresom pogođenom području.


“Shodno situaciji na terenu imamo iskazanu potrebu za statičarima, električarima, vodoinstalaterima te strojevima poput dizalica s kranom visine do 20 metara.

Za sve one koji su voljni staviti se na raspolaganje i uključiti se u humanitarnu akciju osiguran je smještaj i hrana na terenu. Kontakt osoba za prijave je predsjednik područne komore gospodin Ivan Gotovac 098/213-231, a prijaviti se možete i putem broja telefona Obrtničke komore Split 021/470-114.

Podsjećamo i da je Hrvatska obrtnička komora – HOK u sklopu akcije OBRTNICI ZA STRADALE OD POTRESA otvorila žiro račun na koji se mogu uplatiti donacije. Broj žiro-računa za donacije je HR29 2340 0091 5111 1052 1, s pozivom na broj HR00, OIB uplatitelja. Za uplate iz inozemstva potrebno je navesti SWIFT adresu: PBZGHR2X” – poručuju iz Obrtničke komora Splitsko-dalmatinske županije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
0
Hagić
6
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime