Nešto prije 12.30 sati planuo je požar na odlagalištu otpada Cezar u gospodarskoj zoni Podi u Šibeniku, doznaje se iz Županijskog centra 112.

Požar gasi osam vatrogasaca s tri vozila, piše ŠibenikIN.

Dva vozila Javne vatrogasne postrojbe Šibenik oko 12.40 sati došla su na mjesto događaja, a prema informacijama kojima raspolažu u Županijskom centru 112, planula je plastika na odlagalištu otpada.

Čitatelj portala ŠibenikIN koji se nalazi u blizini mjesta požara, kazao je da su se čule eksplozije, a Podima se širio gusti crni dim.

Kako javljaju reporteri ŠibenikIN-a s terena, situacija je pod kontrolom, a dima je na Podima sve manje. Jakov Terzanović, direktor gospodarske zone Podi na terenu je otkad su mu iz Županijskog centra 112 javili da je izbio požar, a kazao je kako je najvažnije da nitko nije stradao.

–  Prije sat vremena planulo je na odlagalištu otpada tvrtke Cezar.  Izgledalo je poprilično loše zbog gustog crnog dima koji se širio, ali vatrogasci sve drže pod kontrolom, požar je sve manji i najvažnije je da nitko nije stradao. Imamo povjerenje u vatrogasce i bit će sve pod kontrolom – kazao je direktor Terzanović.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0