POVUKAO PRVU IZJAVU Vuco o Jelusiću: “Ako bude pjevač takvog benda, Modrić je prema njemu smiješni patuljak”

Ovaj put je pažljivije birao riječi

Siniša Vuco

Nakon vijesti da Dino Jelusić postaje član Whitesnakea, reakcije se ne prestaju slijevati, a na društvenim mrežama mnogi su se sjetili prošlogodišnje izjave Siniše Vuce koji je poručio da će si odrezati kurac i baciti ga psima postane li Dino zvijezda.


Bio je u krivu! Sjećate se kako je Vuco vrijeđao Dinu Jelusića? ‘Kad on bude zvijezda ja ću si odsjeći k****’

‘Kad on bude zvijezda, ja ću si odsjeći kurac, koji je veći od ove boce, i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi’, rekao je tad Vuco, no čini se kako je zbog recentnog uspjeha 29-godišnjeg pjevača promijenio ploču.

50-godišnji Splićanin na svoju izjavu nije se htio referirati, poručivši da je na sastanku, no u nekoliko rečenica ipak je objasnio što sad misli. ‘Treba vidjeti kako će se isprofilirati i kako će se to razvijati, no onoga trena kada jedan momak iz Hrvatske bude pjevač benda kao što je Deep Purple. Whitesnake ili Led Zeppelin, Luka Modrić ispada prema njemu smiješan’, poručio je Vuco za Index.

No Vuco je ovaj put pažljivije birao riječi pa se malo ogradio, s obzirom na to da zasad nije poznato kakva će uloga Jelusića biti u slavnom bendu. ‘Ako bude glavni vokal Whitesnakea, Modrić prema njemu ispada patuljak, smiješni patuljak. Hvala i doviđenja’, rekao je Vuco i poklopio, prenosi Index.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime