Potpisan ugovor o suradnji između NK Neretva i HNK Hajduk Split

Dva su kluba dogovorila suradnju na tehničkoj, stručnoj i marketinškoj razini

U Metkoviću je u ponedjeljak svečano potpisan ugovor o poslovno-sportskoj suradnji između NK Neretva i HNK Hajduk. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave NK Neretva Damir Jerković i predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić, uz prisustvo gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana te voditelja Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna” Krešimira Gojuna i voditeljice Odjela marketinga i prodaje HNK Hajduk Julije Hrstić.


Dva su kluba dogovorila suradnju na tehničkoj, stručnoj i marketinškoj razini.

– NK Neretva postaje centar izvrsnosti na ovom području, njezina nogometna škola će raditi prema programu Hajdukove Akademije, ugovorom je osigurana edukacija trenera NK Neretve i odlazak igrača u Hajdukov kamp – rečeno je između ostaloga tijekom predstavljanja suradnje.

Razgovaralo se i o mogućnosti zajedničkog otvaranja fan shopa unutar kojega bi bio i asortiman službenih Hajdukovih proizvoda, odnosno klupskih suvenira.

Ovo je još jedna u nizu suradnji koju je HNK Hajduk potpisao s klubovima širom Hrvatske, ali i šire. Želja HNK Hajduk je, uz pomoć na tehničkoj i marketinškog razini, pridonijeti usavršavanju stručnog kadra kluba s kojim je potpisana suradnja, a time i izravno dati podršku djeci, mladim nogometašima, da se što bolje i kvalitetnije razvijaju u lokalnoj sredini uz stvaranje svih preduvjeta za njihov stalan napredak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime