POTEZ ZA DIVLJENJE Netko je u Splitu udario u ovo vozilo, ali u blizini se zatekla skupina mladića…

Naime, svjedočili su da je kombijem na parkiralištu udarena Opel Corsa. Kako su rekli, počinitelj je napustio mjesto bez da je ostavio svoje podatke


Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljen je apel skupine momaka s Brda.


Naime, svjedočili su da je kombijem na parkiralištu udarena Opel Corsa. Kako su rekli, počinitelj je napustio mjesto bez da je ostavio svoje podatke.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Sinoć situacija, dva lika se pokušavaju sa ovim kombijem okrenut na uskom parkingu u Splitu na Brdima kraj Fast Fooda Garfield, prilikom izvođenja nemogućeg lupnu u jedno od auta na parkingu, vozač otvori vrata, pogleda, zatvori i mirno ode naručit hranu sebi i kolegi kao da se ništa nije dogodilo (nije njegov posao). Kad su uzeli jest otišli su. Nas dvoje – troje koji smo to čuli i vidili otišli smo pogledat u koje je točno auto udario da bi ostavili na papiru zapisanu tablicu, međutim od svih auta na parkingu jedino ova Corsa koja je tu bila parkirana je bila udrena (ali Corsa je dosta prethodno izlupana kao šta se vidi na slici), ima neka stara oštećenja pa nismo sigurni kolika je šteta sinoć nanešena od strane ta dva spretna vozača. Ako tko zna s Brda (kvart u Splitu) vlasnika ove crvene Corse neka se javi mi imamo zapisano ime firme, adresu, OIB i tablicu. Hvala!”

Moja reakcija na članak je...
Vau
180
Haha
12
Hagić
21
Hmmm
7
Plač
3
Grrr
12
Molim?
9Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime