Posljednji Đoletovi sati: “Sat i pol vremena pokušavali su ga reanimirati, plakali su još satima nakon toga”

Ni respirator, ni veliki napori liječnika nisu pomogli legendarnom kantautoru


Đorđa Balaševića izdalo je srce, a ni respirator, ni veliki napori liječnika iz Kliničkog centra Vojvodina nisu pomogli legendarnom kantautoru, piše Kurir.


Balašević je do četvrtka ujutro bio relativno stabilan na odjelu intenzivne njege Infektivne klinike KCV i plan liječnika navodno je bio da ga premjeste na covid odjel Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Međutim, Balaševiću se stanje naglo pogoršalo i on je intubiran na Infektivnoj klinici. No, čim je stavljen na respirator, otkucaji srca pali su mu ispod 50 u minuti.

“Liječnici su mu odmah ugradili pacemaker, ali, nažalost, nakon pola sata srce je stalo. Sat i pol vremena pokušavali su ga reanimirati. Radili su elektrošokovi, davali su adrenalin, pokušavali su ga spasiti i plakali dok su se borili za njegov život…ali spasa nije bilo. Ravna linija nije se pomicala. Iako je svima bilo jasno da su ga izgubili, nisu odustajali. Dodavali su i dodavali adrenalin, ali na kraju su morali stati. Plakali su još satima nakon toga”, izjavio je neimenovani izvor za Kurir.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
12
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime