POSJET BOKSAČKOG VELIKANA Željko Mavrović mladima u Klisu pričao o prednostima bavljenja sportom

Pred učenicima O.Š. 'Petra Kružića' Mavrović je održao vrlo zanimljivo predavanje, a oduševljeni osnovci su mu postavili mnoštvo zanimljivih pitanja

Foto: Dalmacija Danas

Poznati boksački šampion Željko Mavrović u društvu bivšeg boksača Maria Preskara su kao izaslanici Hrvatskog boksačkog saveza boravili dva dana u Klisu.


Posjet je započeo susretom s članovima Boksačkog kluba Klis ispred kojega ih je primio predsjednik kluba Josip Didović, koji je ujedno predsjednik i općinskog vijeća Općine Klis.

Odmah po dolasku poznati boksač je održao predavanje mladim boksačima s kojima je odradio i trening u društvu domaćeg trenera Ivana Babića.

Drugog dana boravka Mavrović je posjetio posljednje počivalište nedavno preminulog boksačkog šampiona i trenera Branka Smodlake te položio vijenac.

Sportsku delegaciju na čelu s Željkom Mavrovićem i predsjednikom Boksačkog kluba Klis Josipom Didovićem primili su županijski pročelnik za prosvjetu i sport Tomislav Đonlić kao i načelnik Općine Klis Jakov Vetma.

Najzanimljiviji dio posjete se dogodio u osnovnoj školi ‘Petra Kružića’ u Klisu. Pred stotinjak osnovaca Mavrović je održao vrlo zanimljivo predavanje a oduševljeni učenici su mu postavili mnoštvo zanimljivih pitanja kako sportskih tako i onih životnih. Posjet školskoj djeci se pokazalo kao pun pogodak suradnje Hrvatskog boksačkog saveza i lokalnog boksačkog kluba.


Teško da bi se mogla pronaći pogodnija i bolja osoba koja je intelektom i iskustvom sposobna mladim naraštajima ukazati na sve prednosti bavljenja sportom kao i na mnoge životne zamke.

Na kraju je s oduševljenjem posjetio i poznatu klišku tvrtku “Stella croatica” te otputovao s obećanjem u što skoriji ponovni susret.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime