Posebna regulacija prometa tijekom utakmice Hrvatske i Crne Gore: Policija izdala upozorenja za posjetitelje

Pogledajte kakva upozorenja je policija izdala pred utakmicu

U petak, 5. siječnja 2018. s početkom u 20.30 sati u Spaladium Areni u Splitu, odigrati će se prijateljska rukometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Crne Gore.


Iz PU splitsko – dalmatinske obavještavaju građane da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od 17 sati do završetka osiguranja uspostaviti će se potpuna blokada prometa na raskrižju ulica Zrinsko-frankopanske i Put Supavla, te na raskrižju ulice Put Supavla i vrha odvojka ulice Put Supavla prema Spaladium Areni.

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje u dvorani i prilaznim pravcima.

Obavijesti i upozorenja građanima:

– zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava u dvoranu i njihovo korištenje
posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema dvorani zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
– nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka u dvoranu
– zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (u dvoranu se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)

– Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i u dvorani, kako bi rukometna utakmica protekla bez izgreda. – poručuju iz PU splitsko – dalmatinske.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0