Finale adventske zabave slijedi nam ovoga vikenda u Božićnoj bajci Fun parka Biograd. Uz raznoliki program koji će opet sadržavati mnoštvo plesa, pjesme zabave u subotu će mađioničarske trikove na neobično zabavan način donijeti Magic Leon- youtuber i influencer kojeg prati više od 220000 ljudi na društvenim mrežama. Magic Leon nije samo još jedan mađioničar nego nešto puno više. Magic Leon je urnebesno zabavan mađioničar za cijelu obitelj s više od 8 godina iskustva i puno veselih nastupa.

U vikendu prije same Nove godine čeka vas i puštanje lampiona koje će nebo nad parkom obojiti u pregršt šarenih božićnih želja, a prihod od lampiona ide u humanitarne svrhe. Naravno tu je i Grinch˙s house najzabavnija božićna kuća straha, a deset atrakcija koje će raditi i subotu i nedjelju obuklo je posebno božićno ruho. Prava virtualna pustolovina čeka vas i u XD Dark Ride jedinom 7D kinu na ovim prostorima. Za samo finale večeri u oba dana čekaju vatrometi by Mirnovec. Uz zabavne avanture tu je još i odlična gastro ponuda.

Najzabavniji Park u regiji pretvoren u toplu božićnu oazu okićenu tisućama lampica, koje su osmislili Gospodari Svjetla pruža poseban doživljaj adventa. Bogati zabavni program prilagođen i onim najmanjima nudi odličnu zabavu koja će vas dobro pokrenuti. Za razliku od ostalih adventa u Božićnoj bajci nećete mirno stajati kraj kućica. Veseli program nudi sve od animacija, radionica, plesa, pjesme i naravno atrakcija, a sve je začinjeno posebnom adventskom čarolijom tisuća lampica i vatrometa.

Prije samog novogodišnjeg slavlja priuštite si posebnu adventsku avanturu koja će vas dobro zabaviti. Raspored finalnog vikenda Božićne bajke donosimo ovdje:

SUBOTA 28.12.2019

17:00 Plesna skupina ‘Zazu’

17:30 Magic Leon

19:00 Snježni party i puštanje lampiona

19:30 Vatromet by Mirnovec

NEDJELJA 29.12.2019

17:00 DJ Pegla

18:00 SKUD Kreativac

18:30 Puštanje Lampiona & DJ Pegla

19:00 Snježni party

19:30 Veliki vatromet by Mirnovec

Božićna bajka završava s nedjeljom 29.12.2019, a nakon adventskih pustolovina, Fun park Biograd sprema se u pravu ljetnu avanturu od 13.04.2019 koja će donijeti i posebna iznenađenja!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime