Poruka momku velikog srca iz Kaštel Starog: ‘Plakala sam 10 kilometara. Ako si tu, znaj da si me dirnuo’

Predivna gesta momka iz Kaštela


Nakon razornih potresa Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce pomažući unesrećenima na sve moguće načine.


– Plakala sam danas 10 km u komadu. Ukratko, ja i muž vozimo u autu dvije osobe iz Petrinje (smjestili su se kod naših susjeda). Muž na benzinsku uliva gorivo. Priča s djelatnicom pumpe. Priču sasvim slučajno čuje i momak koji se nalazio unutra. Moj muž krene prema izlazu. Momak ga zaustavi, izvadi 200 kn iz džepa i kaže: ‘Daj ljudima.’

Njega nije zanimalo ni na što će oni potrošit ni jesu li Srbi, Romi il Hrvati… On je momentalno samo želio pomoći. Ako si tu slučajno u ovoj grupi znaj da si me dirnuo i oprosti što nisam izašla i stisnula ti ruku i zagrlila te. Hvala ti do neba i nazad. Uljepšao si mi dan’, objavila je u nedjelju Jelena Sabljić u Facebook grupi ‘Pomoć Glini, Petrinji, Sisku i ostalim mjestima’.

“To vam je bilo u Kaštel Starom na Ininoj pumpi. Mi smo vodili naše Petrinjce koji su smješteni kod susjeda da im kupimo nešto odjeće ili što im već treba… I onda se na benzinskoj dogodila ta lijepa gesta od momka”, kazala je skromna Jelena velikog srca za RTL.hr i dodala kako se nada da će se “momak možda javiti kako bi mu stisnula ruku i od srca zahvalila osobno na njegovoj humanoj gesti koja ju je toliko dirnula”.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1.1K
Haha
19
Hagić
340
Hmmm
3
Plač
15
Grrr
11
Molim?
23

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime