U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Brodosplit d.d. zapošljava na čak 21 poziciji u Splitu. Traže se, između ostalih, arhitekt (m/ž), projektant u odjelu opreme (m/ž), strojomonter (m/ž). U posljednjih je sedamdesetak godina brodogradilište isporučilo više od 450 brodova s ukupnom nosivošću od preko 10 milijuna tona. Čak 80% proizvodnje Brodosplita odnosi se na inozemne naručitelje, a mnogi od ovih brodova dobili su priznanja od uglednih međunarodnih institucija. Samo u posljednjih dvadesetak godina, deset je brodova sa splitskih navoza na listama najboljih projekata u svojim kategorijama. Vjerujemo da imate dovoljno motiva da se priključite ovom dinamičnom timu. Provjerite sva dostupna radna mjesta na linku i na vrijeme se prijavite.

DIV Grupa d.o.o., najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje, zapošljava na 4 pozicije u Kninu. Traže se tehnolog kemijske pripreme rada (m/ž), referent ljudskih resursa (m/ž),  bravar (m/ž), radnik u vijčari (m/ž). Prijave se zaprimaju do 03.05.2020., a koje uvjete trebate zadovoljiti, provjerite klikom na link, koji objedinjuje sve ponuđene pozicije.

IGH, vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranju, stručnom nadzoru, savjetovanju te ispitivanju, dodatno zapošljava.  Traži projektanta eksperta (m/ž) u Splitu te u drugim gradovima u Hrvatskoj i inozemstvu. Ukoliko imate VSS građevinske struke – smjer prometnica, minimalno 10 godina radnog iskustva, 5 godina iskustva na poziciji odgovornog projektanta te ovlaštenje Hrvatske komore inženjera građevinarstva, ne propustite prijavu na ovaj natječaj. Unaprijedite karijeru u tvrtki koja ima dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Hrvatskoj te na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Prijave traju do 12.05., požurite s uređivanjem životopisa…

Poznatu hotelska grupacija Falkensteiner Hotels & Residences koja ima više od 30 hotela u Europi, proširuje svoj tim u Zadru. Traženi su djelatnici za pozicije: kuhar (m/ž), perač posuđa (m/ž) i konobar / pomoćni konobar (m/ž). Zanima li vas rad u dinamičnoj i izazovnoj radnoj atmosferi? Jeste li proaktivni i ambiciozni? Ukoliko su vaši odgovori potvrdni, ova hotelska grupacija upravo je ono što tražite! Dostupne natječaje provjerite na linku.

HOK osiguranje d.d. traži odgovorne, predane i motivirane kandidate (m/ž) na pozicijama: prodajni savjetnik (m/ž) i voditelj tima (m/ž), za rad na neodređeno vrijeme u Zadru, Šibeniku i brojnim drugim gradovima. Pošaljite svoje molbe do 16.05. putem linka za brzu prijavu.

Hotel Marmont, smješten u srcu stare gradske jezgre Splita, a udaljen samo minutu hoda od Dioklecijanove palače, traži nove djelatnike. Trenutno ima raspisane natječaje za: recepcionara (m/ž) i sobara (m/ž). Prijave na natječaj zaprimaju se do 02.06., pa nemojte dvojiti hoćete li se prijaviti – klik na link.

Infokom Software & Consulting d.o.o., informatička firma koja proizvodi i održava poslovne informacijske sustave već 25 godina, zapošljava komercijalista (m/ž) u Splitu. Ukoliko poznajete osnove korištenja računala u Windows okruženju (Excel, Word), vješto se koristite s Photoshopom, Corelom i sličnim alatima za obradu fotografija i videa, a uz to ste i marketinški „potkovani“ i nije vam strano funkcioniranje poslovnih informacijskih sustava, upravo vi ste idealni kandidat / kandidatkinja. Detalji oko prijave su na linku.

Neptun Bar 1973 d.o.o. traži više studenata za radnu poziciju ugostiteljskog djelatnika (m/ž). Rad se obavlja u restoranu, koktel baru i u pizzeriji. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju osiguran smještaj, rad u smjenama i dobru satnicu od 40 kn. Mjesto rada je Stari Grad, a prijave se zaprimaju putem brze prijave ili telefonskim putem.

Manpower za klijenta, jednu od vodećih prehrambenih kompanija u regiji, zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž). Uvjet za prijavu završena je srednja škola, kao i spremnost na terenski rad, važeća vozačka dozvola te vlastiti auto (prednost, no ne i uvjet). Na ovom poslu ćete obilaziti postojeće kupce te stvarati nove poslovne suradnje. Ako volite prodaju i s lakoćom ostvarujete prodajne rezultate, prijavite se. Mjesto rada su Vodice, Makarska, Brač i brojni drugi gradovi diljem jadranske obale.

Zagrebačke pekarne Klara traže pojačanje za svoj tim na Jadranu. Zapošljavaju više djelatnika za radno mjesto prodavača / trgovca (m/ž). Volite li pripremati pekarske proizvode? Ako vas uz to veseli i ljubazan odnos prema kupcima, onda zasigurno trebate provjeriti navedeni natječaj.  Mjesto rada su Vodice, Tisno, Murter, Tribunj.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime