PONOS SINJSKE ŠKOLE Učenik za završni rad samostalno izradio dron quadcopter s kamerom i wi-fi upravljanjem

- Čestitke još jednom i učeniku i mentoru na uloženom trudu, oni su najbolja promidžba naše škole, rekla je Marica Barać, ravnateljica škole

U Tehničkoj i industrijskoj školi Ruđera Boškovića ovih je dana bilo posebno svečano.


Naime, u te dane maturanti su kroz jednu kratku prezentaciju trebali pokazati svoje znanje i stručnost koje su stekli tijekom srednje škole – trebali su obraniti završne radove. Dok je za gimnazijalce državna matura posljednji pečat i zaključak njihovog srednjoškolskog obrazovanja, učenicima strukovnih škola postavljen je još jedan zadatak – izrada i obrana završnog rada na temu iz područja svoje profesije.

– Tako su naši vozači, stolari ,automehaničari, vodoinstalateri, instalateri grijanja i klimatizacije, autoelektričari, elektromehaničari, elektroinstalateri, tehničari cestovnog prometa, računalni tehničari za strojarstvo i elektrotehničari pokazali da su postali pravi znalci svoje struke. Iznimno nam je drago što možemo reći da su se svi pristupnici iskazali sa svojim radovima te uspješno obranili iste. Čestitamo svima, a također očekujemo i pozitivne rezultate na državnoj maturi te da će s jednakom zrelošću i trudom nastaviti svoj obrazovni i profesionalni rast.

Među radovima ističemo praktični rad našeg učenika Josipa Ajdukovića, koji se obrazovao u zanimanju elektrotehničar, a mentor mu je bio profesor Ivan Vulić, dipl. inž. elektrotehnike. Josip je za završni rad uspješno izradio dron quadcopter s kamerom i wi-fi upravljanjem. Čestitke još jednom i učeniku i mentoru na uloženom trudu, oni su najbolja promidžba naše škole, rekla je Marica Barać, ravnateljica škole.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0
Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime