U Policijskoj postaji Sinj je provedeno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je tijekom prosinca prošle godine i krajem siječnja ove godine provalio u ugostiteljski objekt na području općine Hrvace, te u ugostiteljski objekt i trgovinu na području Trilja. Otuđio je novac u ukupnom iznosu od 3.000 kuna.

Policijski službenici Postaje granične policije Vrgorac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je od prosinca do siječnja na području Vrgorca otuđio 15 m³ drva.

Policijska postaja Kaštela podnijela je kaznenu prijavu protiv 28-godišnjaka, zbog sumnje da je prošle godine u svibnju otuđio novac i alat iz kuće u Kaštel Gomilici.

U II. Policijskoj postaji Split su provedena kriminalistička istraživanja nad maloljetnikom i 31-godišnjakom. Maloljetnik je osumnjičen za dvije krađe parfema iz trgovine na području Splita tijekom siječnja i štetu od 2.600 kuna, dok je 31-godišnjak osumnjičen za krađu alata vrijednog 12.000 kuna, iz vozila u Podstrani, počinjenu 17. siječnja. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 31-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime