Policija ima trag tko bi mogao biti krivac za zapaljenje brojnih kontejnera protekle noći u Splitu

Policijski službenici započeli su s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem


Kako smo izvijestili jutros, Badnja noć za splitske vatrogasce bila je sve samo ne tiha noć. Nepoznati počinitelj zapalio je 24 kontejnera u splitskom gradskom kvartu Bol, a vatra se proširila i na obližnje stablo, kazali su nam u Vatrogasno-operativnom centru Split. Sve se događalo od 1:30 do 2:40.


Kontejneri su zapaljeni u Smiljanićevoj, Hrvatskih iseljenika, Putu Plokita, Bleiburških žrtava i Tršćanskoj, a gorjeli su i plastični i metalni kontejneri.

Na intervenciju je noćas izašlo 15 vatrogasaca DVD-a Split i JVP-a Split s ukupno 4 četiri vozila.

U međuvremenu je nove informacije iznijela PU splitsko-dalmatinska.

“U odnosu na informaciju o požarima na kontejnerima koji su se dogodili tijekom noći na više lokacija na području Splita, većinom na području gradskog kotara Bol, do sada je utvrđeno da se radi o požaru na ukupno 17 metalnih i plastičnih kontejnera za prikupljanje komunalnog otpada. Požar su ugasili vatrogasci, te se nije proširio na druge objekte, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Vezano za navedeno policijski službenici započeli su s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem i za sada imamo sumnju u jednu osobu koju dovodimo u svezu s događajem, te se kriminalističko istraživanje nastavlja” – stoji u priopćenju splitske policije.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime