Pokret otoka organizira prvi otočni video podcast: Bertolinu u goste dolazi Čogelja

Seriju podcasta i webinara započinju s temom pomorskog dobra


Ako želite bolje upoznati pojam pomorskog dobra i nadležnosti nad njegovim upravljanjem; koja je uloga jedinice lokalne samouprave, a koja građana; što se sve promijenilo u procesu u posljednjih nekoliko godina te kako do koncesije i zašto je nekim koncesionarima oduzeta – bukirajte kalendar i pogledajte prvi otočni podcast u organizaciji Pokreta otoka koji će se održati 27. siječnja od 18 do 19.30 sati putem FB Live kanala.


Podcast “Pomorsko dobro” vodit će pokretov volonter Marko Bertolino, a njegov prvi gost je Stipe Čogelja, pročelnik Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije.

Podcast će biti dostupan uživo na službenoj Facebook Stranici Pokret otoka/Island movement. Prethodna registracija nije potrebna.

Nakon podcasta slijedi stručni webinar u kojem će naš domaćin Marko Bertolino pobliže objasniti razlike između koncesija i koncesijskih odobrenja te proces predaje njihovih zahtjeva i postupak koji prethodi koncesiji i donošenju odluke o koncesijskom odobrenju. Webinar će se održati 4. veljače od 10 do 11 sati. Svi sudionici moći će aktivno sudjelovati u edukaciji te postavljati pitanja.

Prijavnicu za sudjelovanje Pokret otoka će uskoro objaviti na društvenim mrežama.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime