Pogledajte kako je nastao novi mural “Žutih” na zapuštenom voltu na Gripama

Jugoplastika napokon, nema sumnje, zauzima mjesto koje joj u Splitu pripada. Mi vam donosimo kratki video o nastanku murala na Gripama

Jučer je bila obljetnica vanserijskog uspjeha Žutog diva, velike Jugoplastike, koja je u Olimpijskom stadionu u Munchenu, pred više od 12 000 gledatelja napravila podvig i podigla pehar prvaka Europe. Pao je na jučerašnji dan 1989. veliki Maccabi, rezultatom 75:69.


Slavna povijest prebrisati se ne da…

Pisali smo u nekoliko navrata o tome kako se Split maćehinski ponio prema uspjehu Žutih kada je samo dan pred predstavljanje knjige “Prvoplastika” prebrisan mural u čast uspjeha ove zlatne klupske generacije.

Prije desetak dana je ova priča dobila sretan kraj jer su navijači napravili novi mural koji veliča uspjehe voljenog im kluba. Danas je pak, svjetlo dana ugledao i kratki video koji pokazuje kako je mural na zapuštenom voltu na dvorani, uz trud grafitera Pere Rančića i navijača nastao.

Uskoro i majice s muralom idu u prodaju, a kako neslužbeno saznajemo iz KK Split, hudice i dresovi koji su napravljeni u čast Jugoplastike se izvrsno prodaju. Stoga nam valja zaključiti kako je Jugoplastika napokon zauzela mjesto u Splitu koje joj pripada.Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime