Pogledajte izvrsni trailer nove splitske glazbeno-kulturne emisije posvećene rave pokretu

U svakoj epizodi, kroz intervju i glazbeni set, upoznajemo po jednog izvođača. Lokaliteti su raspoređeni od prirodnih okruženja poput planinskih vrhova i kanjona, pa sve do urbane arhitekture grada Splita

Ritam Infection je nova emisija glazbeno – kulturnog sadržaja, nastala kao pilot projekt za vrijeme Covid-19 pandemije u travnju 2020. Autori emisije su Tony Marasović i Nikola Janjić koji su se upoznali na terenima lokalnih televizijskih kuća. Inspiracija je došla od svjetskih poznatih kanala uz neke izmjene i modifikacije.


 

U prvoj sezoni naglasak je na house glazbi sa techno, deep i groove podžanrovima.

U svakoj epizodi, kroz intervju i glazbeni set, upoznajemo po jednog izvođača. Epizode se razlikuju i po atraktivnim lokacijama koje su specifične za ovo podneblje. Lokaliteti su raspoređeni od prirodnih okruženja poput planinskih vrhova i kanjona, pa sve do urbane arhitekture grada Splita. Osim samih izvođača, koji su glavni fokus, postoje mnogi protagonisti iz umjetnosti i sporta koji su u sinergiji sa glazbom pokazali svoje vještine i sposobnosti. Izvođači dolaze sa lokalne undeground scene, a nastupali su na mnogim rave partyjima, festivalima i klubovima.

Emisija je koncipirana na temelju ljubavi prema glazbi i rave pokretu, a za cilj ima probuditi kreativni duh u svakom pojedincu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime