Od subote 7. prosinca 2019. prostor stare peškarije pored zgrade osnovne škole ponovno će postati mjesto okupljanja, druženja i dobre blagdanske atmosfere u Supetru.
Grad Supetar, Turistička zajednica i supetarski ugostitelji pripremili su bogat program na Božićnom kantunu, u sportskoj dvorani i zimskom kinu.

Do 6. siječnja 2020. godine Božićni kantun donosi bogat glazbeni program – svakodnevno DJ, a vikendima glazba uživo: „Naranča“ 13. prosinca, „Vox Box“ 14. prosinca, Klapa „Pastura“ 20. prosinca, „Ljetno kino“ 21.prosinc, „Koperonti“ 22. prosinca, Juraj, Žuva i Marino 25. prosinca, Zorica Kondža 28. prosinca, a program će zaključiti 4. siječnja „The Fire“ akustični duo.

Turistička zajednica Grada Supetra organizira „Bračologiju“, mini kviz ligu četvrtkom (12., 19. i 26. prosinca) s temama i pitanjima o povijesti, kulturi, zanimljivostima i znamenitim ljudima otoka Brača.

U školskoj sportskoj dvorani odvijat će se raznolika sportska natjecanja i revijalni programi te Božićne priredbe supetarske vrtićke i školske djece. Božićnom kantunu pridružuje se i Kino Mediteran s nekoliko filmskih projekcija u kino dvorani.

Dobroj atmosferi svakako će pridonijeti Arbunov lignjolov 8. prosinca, proslava 10. godina rada Bračkog folklornog društva „Ciciljona“, 15. prosinca u kinu, likovna radionica za djecu Ane Dragičević 21. i 28. prosinca u Galriji Rendić, tradicionalna „Supetarska Božićna kartulina“ 26. prosinca u župnoj crkvi te Bakalar i pršurate Udruženja obrtnika Brač na Badnji dan.Na dočeku Nove 2020. godine na Božićnom kantunu svirat će odlični „Jukebox“ band. Sedmero glazbenika velikog iskustva u različitim žanrovima, šaroliki glazbeni repertoar i odlična ugostiteljska ponuda garancija su odličnog provoda za doček Nove 2020 godine.

Božićni kantun organiziraju Grad Supetar i TZ Grada Supetra, uz potporu KD Grad i u suradnji sa supetarskim ugostiteljima. Caffe bar Sweet Life, Restoran Apinello, Caffe bar Lanterna i Slatka kućica obrt Martina pobrinut će se za bogatu ponudu hrane i pića.

Program Božićnog kantuna možete pratiti na stranicama Grada, Turističke zajednice i Supetarskog lita.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime