Paprene cijene po hrvatskim gradovima i otocima, već su odavno predmet čuđenja kako ovdašnjih stanovnika, tako i turista.
Jedan od onih koji se neugodno iznenadio cijenama i uslugom jednog ugostiteljskog objekta na Rabu, je i Nikola Lesar, pobjednik MastercChef Croatia 2012.
Nikola, naime, radi i živi na Tajlandu i nakon dvije godine odlučio je vratiti u Hrvatsku, točnije na Rab, te pojesti nešto izvorno, kvalitetno, morsko.
No, prema njegovim riječima, tamo su ga dočekale ogromne cijene, usluga koja nije na nivou, ali i loša hrana.
Prenosimo njegov status s Facebooka: "Onaj osjećaj kad se nakon 2 godine vratiš u rodnu zemlju i požališ to istog trena. Žlica maslinovog ulja 10 kuna! Kila brancina 450. Škampi, koji nisu bili na žaru, već sirovi, imaju istu cijenu. Ledena kava, koja nikad nije bila naručena, 80. Jad i sramota. I još kad ti vlasnik veli da ga boli k**** za tvoje nezadovoljstvo. Ovo je moguće samo kod nas. Sretno vam bilo prijatelji, ja do kraja svojeg odmora jedem paštetu na kruhu. Lokacija: Restoran Paradiso, Otok Rab. #corruptia"
[fb_pe url="https://www.facebook.com/NikolaLesarPutopis/photos/a.271875209620263.1073741828.271850509622733/879763192164792/?type=3&theater" bottom="30"]