PLENKOVIĆ SE NA KAMPUSU SASTAO S REKTOROM Dragan Ljutić: “Sretni smo što je premijer došao na naše Sveučilište”

[VIDEO] "Naši studenti mogu biti ponosni", kazao je Ljutić dok je otkrivao planove koji bi se trebali u narednom periodu realizirati na Sveučilištu u Splitu. Evo o čemu je riječ


Dragan Ljutić

Prije svečanog otvaranja radova na projektu “Rekonstrukcije i dogradnje Obale kneza Domagoja I. i II.” premijer Andrej Plenković se na splitskom Kampusu sastao s rektorom Sveučilišta u Splitu Draganom Ljutićem.


“Sretni smo što je premijer Plenković došao na naše Sveučilište”

Ljutić nam je kazao da je premijera upoznao sa svim projektima i planovima koje su ostvarili te koje će u narednom periodu realizirati.

– Sretni smo što je premijer Plenković došao na naše Sveučilište. Upoznali smo premijera s našim daljnjim planovima koje ćemo pokušati realizirati kroz naredne godine. Ovdje na Kampusu trebao bi se izgraditi novi studentski dom, također uz zgradu “Tri fakulteta” i FESB već zadnjih desetak godina imamo kompletnu projektnu dokumentaciju za izgradnju nove zgrade. Ovaj put, ista će biti namijenjena za četiri studijska programa – otkrio je Ljutić te je nadodao:

– Premijera smo zamolili da dođe u Split. Ovaj put smo mu prezentirali sve što smo napravili u posljednjih nekoliko godina. Mnogo je bilo projekata, zadovoljni smo i sretni – kazao je.

“Naši studenti mogu biti ponosni”

U nastavku je otkrio neke od novih projekata koji će se realizirati na Sveučilištu, a isti će biti od velike važnosti studentima.

– Uvest ćemo izravnu autobusnu liniju od Spinuta do Kampusa. Studenti će imati puno bolju prometnu povezanost od studentskih domova na Spinutu do sveučilišnog Kampusa. Mnogo imamo projekata u planu, sve ćete na vrijeme znati, rado ćemo vas s istima upoznati na vrijeme. Naši studenti mogu biti sretni i ponosni – zaključio je rektor Dragan Ljutić.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime